Butiks billede

Om Maribo Dækcenter

Bo 1200

Maribo Dækcenter er specialister i alt hvad der har med dæk at gøre, og lægger en stor ære i at udføre godt håndværk.

 

Maribo Dækcenter blev stiftet 5. maj 1986, af Arne Nielsen, der forinden havde mange års erfaring som værkfører hos Holms Vulkanisering i Ringsted. Firmaet startede i mindre lokaler på Slagterivej i Maribo, og lå dér i 10 år.

Stor set da Maribo Dækcenter havde 10-års jubilæum, flyttede vi til de lokaler vi ligger i nu, på Kleinsvej ud til C.E. Christiansenvej.

Med tiden kom sønnen Bo Nielsen ind i firmaet, som han overtog da Arne efterhånden synes at han ville gå på pension (hen hjælper dog stadig til i firmaet engang i mellem).

I 2013 blev bygningerne på Kleinsvej udvidet til dobbelt størrelse, så der nu er to haller ved siden af hinanden. Den nye hal er designet specielt til personvogne, og har 5-stjernet dækhotel bagerst i bygningen. I de "gamle" bygninger klares de større køretøjer, og helt ud til vejen ligger administrationen.

Forresten: Der er altid kaffe på kanden i vores venteområde - skulle det mod forventning tage mere en "en kop kaffes tid" at skifte dine dæk, så tager du bare en kop nr. 2.

Velkommen hos Maribo Dækcenter - hilsen Bo Nielsen